Dec 27, 2012

21 SUDAH



Bismillahirahmannirahim dan Assalammualaikum insan yang dirahmati Allah selalu. InshaAllah. :)

tangan kecil.tangan tembam. 
itulah SAYA. 
-N.A.S-

Menyapu sawang yang berada di blog. Hee.
Alhamdulilah sudah 21 tahun. 2012? Banyak cabaran dan dugaan yang menerjah. Walhualam.

Malam 24 disember duduk depan komputer selepas selesai kemas rumah dan masak! wah terujanya masak. terima kasih roomate! hee. dia masakan untuk alin. sementara tunggu 25 disember. tak sambut natal oke! :)
that my birthday. Alhamdulilah. Tahniah. sudah mencecah 21 tahun. Takziah semakin dekat dengan kematian.
syukran kepada semua yang telah wish. moga Allah memberkati kita dunia akhirat. inshaAllah. 

Sedih sangat2 masa pagi tu sebab my familyyyyy wish langsung pun. kalau dulu satu rumah malam2 dapat mesej dari mereka tapi tahun ni tak dapat pun. wuaaa. sedihnya saya!! :((

Selepas hujan, Allah akan berikan kita pelangi kan? kan? betul la tuu. Alhamdulilah mereka tak lupa. saja wat suprise untuk sambut kat tasik. eeii. sukanya saya! hee. lakonan mereka sangat menjadi. terbaik la. 
lepas da sampai tu bluurrr. macam2 perasaan ada. Allahu Rabbi. Alhamdulilah. kelu lidah untuk berkata2. hanya syukur dalam hati. 

Terima Kasih ALLAH. :)

Terima kasih MA, KAKAK, FARAH, MALA, NANAH dan yang lain. ;p

AL-FATIHAH untuk arwah abah yang jauh di sana, tapi dekat di hati.

Sambung di entry lain ok? nak siap2 balik. esok hari terakhir pratikal.
Macam tak percaya saja dah 6 bulan berlalu.

Tinggalkan post terakhir dengan gambar bersama birthday girl and boy. :)

birthday kami sama! cuma tahun saja lain. hee.

Moga ALLAH redha. InshaAllah. :)

sampai ketemu lagi yah para pembaca. 

Terima kasih kamu sebab wish. :)

1 comment:

Muhammad Ajwad said...

Alhamdulillah 21 taon daa owg tuu,, makin tua laa,, so kena makin matang ugakk laa ea,,huuu ..nur azlin binti sudin moga anda berjaya dunia & akhirat.. amin ya rabb,, :)