May 31, 2012

ARABIC NIGHT.


saudari ayu a.k.a jiran katil alin! hee. tak tahu nak cakap apa, tapi thank you for everthing! hee.
tak bincang pun nak pakai warna purple malam tu dengan azi.
itulah yang dinamakan JODOH dan? Takdir ALLAH itu indah bukan?
ALLAH tahu yang terbaik untuk hambaNYA.

kak peah yang sibuk tapi mencari masa untuk teman alin makan, jujur lapar sangat, rugi tak makan banyak2, tapi kalau makan pun tak sempat sebab sibuk dengan MC. syukran jazilan Kak peah! : )


gambar terakhir sebelum sibuk jadi MC, rasanya tak pernah tangkap gambar berdua dengan anna. hee. moga cik petak dan en bulat berkekalan. nikah nanti jangan lupa jemput alin!
alin bila nak nikah?
walhualam. lama lagiiiiiiiiiii. 
;p

ini adalah gambar dari galaxy abang boy. sempat gak ambil satu jak gambar sorang-sorang.
malam tu semua wanita manis2, ayu2, lawa2, cantik2, Alhamdulilah. thank to Allah. : )


sibuk sedia jadi MC. sangat susah nak cari gambar empunya fb yang sorang2. hee. 
nak cepat sangat, jadi tak MAKEUP ok?! ^^
rasa macam dah makin-makin boolat.
Alhamdulilah.
tamat sudah tugas sebagai MPP.

p/s : insyaALLAH jumpa di post lain, nak siapkan folio untuk final exam.
final exam dah dekat.
Najah!
^^

salam kebahagian semua.

2 comments:

MH__ said...

miskol.........

Cik Cahaya Kasih Ilahi said...

insyaAllah! : )